• 1404/05/27 - 10:19
  • - تعداد بازدید: 87
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای صحیح آمایش سرزمین با مکان‌محور کردن فعالیت‌های امور اراضی

مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری سازمان امور اراضی کشور، مکان‌محور کردن فعالیت‌های این سازمان را لازمه اجرای صحیح آمایش سرزمین و مدیریت دقیق اطلاعات زمین دانست.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان امور اراضی کشور، محمد احمدی در دهمین نشست کمیته فنی مهندسی و حدنگاری، بر اهمیت مکان‌محور کردن فعالیت‌های این سازمان تاکید کرد و اظهار داشت که این امر نقش مهمی در مدیریت صحیح زمین ایفا می‌کند.

 

وی افزود: با توجه به این که تمامی فعالیت‌های توسعه‌ای بر روی زمین انجام می‌شود، جانمایی صحیح هر فعالیت و اجرای آمایش سرزمین، به حفاظت از اراضی کشاورزی کمک خواهد کرد.

 

مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری اراضی تاکید کرد که اجرای صحیح آمایش سرزمین مستلزم مکان‌محور بودن تمامی فعالیت‌های توسعه‌ای است تا از خروج اراضی کشاورزی از چرخه تولید به بهانه توسعه جلوگیری شود.

 

در این نشست، موضوعاتی از قبیل نحوه ورود اطلاعات پرونده‌های سنواتی حفظ کاربری و مکان‌محور کردن آن‌ها، فرایند واکشی، مرتب‌سازی، اسکن و مکان‌محور کردن پرونده‌های حفظ کاربری در سطح کشور و استانداردسازی این فرایندها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

دهمین نشست کمیته فنی مهندسی و حدنگاری با حضور مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری، مدیرکل دفتر حفظ کاربری اراضی و کارشناسان مربوطه با هدف بررسی راهکارهای اجرایی برای مکان‌محور کردن فعالیت‌های سازمان و بهبود مدیریت اراضی کشاورزی در مرکز آموزش سازمان امور اراضی کشور برگزار شد.

 

  • گروه خبری : اخبار روز,اخبار سازمانها و موسسات
  • کد خبر : 209844
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید